CDA Asten-Heusden-Ommel maakt top 10 bekend

De CDA-afdeling Asten-Heusden-Ommel heeft de eerste tien kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart bekend gemaakt. In de top tien staan drie nieuwe gezichten met Marian van den Heuvel (plek 5, Ommel), Joris van Lierop (plek 9, Heusden) en Dylan Verstappen (plek 10, Asten). Wethouder John Bankers werd vorig jaar al gekozen tot lijsttrekker en voert de lijst aan.

Ook vertrouwde kandidaten

In de top tien staan verder bekende gezichten met zittende raads- en commissieleden: Geert van den Eijnde (2), Daniël van Schijndel (3), Rico ter Voert (4), Soekena Sabbar (6), Jelle van Deursen (7) en Susanne de Groot (8). Zes van de tien verkiesbare kandidaten zijn onder de 30 jaar. Daarnaast zijn alle drie de kernen met meerdere kandidaten in de top tien vertegenwoordigd.

Trotse lijsttrekker

Lijsttrekker John Bankers“Wij zijn er als CDA opnieuw in geslaagd om een gevarieerde kieslijst op te stellen. Op verkiesbare plaatsen staan vertegenwoordigers uit Asten, Heusden én Ommel. Naast de nodige ervaring in de top tien geven we nieuwe en jonge kandidaten de kans. Het is een lijst waar inwoners zich vast en zeker in herkennen.”

Top 10

  1. John Bankers (Asten)
  2. Geert van den Eijnde (Asten)
  3. Daniël van Schijndel (Heusden)
  4. Rico ter Voert (Asten)
  5. Marian van den Heuvel (Ommel)
  6. Soekena Sabbar (Asten)
  7. Jelle van Deursen (Heusden)
  8. Susanne de Groot (Ommel)
  9. Joris van Lierop (Heusden)
  10. Dylan Verstappen (Asten)