WE TELLEN AF NAAR DE VERKIEZINGEN OP 20 MAART

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Welkom op mijn website!
Voor de Peel naar Den Bosch! Met die slogan doe ik een gooi naar een plek in de Provinciale Staten van Noord-Brabant. In Den Bosch vergaderen iedere twee weken 55 Brabanders over de toekomst van onze provincie. Ik heb de ambitie om de Peelregio de komende vier jaar in het provinciehuis te vertegenwoordigen. Dat kan, maar niet zonder uw steun. Met een zevende plek op de kieslijst van het CDA sta ik op een verkiesbare plaats, maar alleen met 4.000 voorkeursstemmen is die plek ook gegarandeerd. Wilt u dat de Peelregio de komende vier jaar wordt vertegenwoordigd in Den Bosch? Stem dan op 20 maart, lijst 2, nummer 7!

Met de lancering van deze website en de eerste verkiezingsvideo is de campagne officieel gestart. Benieuwd geworden? Bekijk hier links mijn verkiezingsvideo.

Aan de slag voor De Peel!

De Peel is een mooi deel van onze provincie met veel natuurgebieden, hechte gemeenschappen en een bloeiende economie. Het is er fijn wonen, werken en leven. Tegelijkertijd zijn er genoeg uitdagingen: voldoende woningen voor jong en oud, de bereikbaarheid van de regio of de toekomst van ons buitengebied. Als teken dat het CDA altijd in de buurt is, heb ik de voorbije weken het verkiezingsprogramma overhandigd aan bekenden uit Asten, Deurne en Someren. Samen – lokaal en provinciaal – gaan we aan de slag voor de Peel.

De campagne is gestart!

Het aftellen naar 20 maart 2019 is begonnen. Na maanden van voorbereidingen heb ik woensdagavond 20 februari mijn persoonlijke campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen afgetrapt. Die aftrap vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA Asten. De komende weken staan in het teken van posters, folders, advertenties, bijeenkomsten en sociale media. In vier weken tijd wil ik de inwoners van de Peel overtuigen in wat ik vier jaar lang voor hen wil doen in Den Bosch. Uitdagend, spannend en leuk tegelijk.